Acrylnagels - Gellak - Wimperextensions 
En nog veel meer.....

 NIEUW 

Nu kun je ook je tanden laten bleken bij XC Beauty.

Kijk voor meer informatie en prijzen hier.Per 1 februari nieuwe openingstijden

 

Even voorstellen!

Hallo!  

Mijn naam is Nikki Priester en ik ben 19 jaar oud. Het afgelopen schooljaar heb ik mijn opleiding All round Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond. Ook heb ik veel ervaringen opgedaan met stages in Nederland en daarnaast heb ik afgelopen jaar voor 10 weken in een Spa op Malta stage gelopen. Daar heb ik veel ervaringen op gedaan en heb ik veel dingen geleerd. Dit beroep is echt mijn passie en was al mijn droombaan sinds ik klein was. 

Vanaf 1 september ga ik beginnen bij XC Beauty, ik ga onder mijn eigen naam werken en dat is: Skincare by Nikki. Ik heb heel veel zin om in deze salon te beginnen. Maak snel een afspraak bij mij of Xanthé, voor een fijne gezichtsbehandeling, ontspannende massage of harsbehandeling.                                                  

Tot snel,
 liefs Nikki                     


Even uw aandacht!

Gelieve geen kleine kinderen mee te nemen naar de salon, dit omdat ik alle aandacht nodig heb voor de klant zelf. De salon is niet geschikt als kinderopvang, omdat er met chemische producten wordt gewerkt. 
Bedankt voor uw begrip.

 

NIEUW BIJ XC BEAUTY

PHIBROWS MICROBLADING

KLIK HIER OM ER MEER OVER TE WETEN TE KOMEN


 Je handen zijn je visitekaartje, ze verdienen het om er  mooi en elegant uit te zien. Mensen kijken onbewust, vooral bij een eerste ontmoeting, naar je handen en je nagels. Wanneer deze er mooi en verzorgd uitzien geeft dit gelijk een goede indruk.

 

X C Beauty is een professionele salon die er voor zorgt dat jij die perfecte indruk achter laat. Of het nu om acryl nagels of gel lak gaat, je handen zagen er nog nooit zo mooi en verzorgd uit. Niet alleen je handen kunnen er verzorgd uitzien, ook jou oogopslag kan betoverend zijn. Want met Blink one bij one wimpers of 3D wimperextensions krijgt je mooie volle wimpers. En wie wil er nu niet 's morgens wakker worden met perfecte wimpers?  Maar XC Beauty is nog veel meer!  Kijk gerust rond op de site en ontdek de vele mogelijkheden die XCBeauty te bieden heeft. En heeft u zelf een idee of suggestie? Ik hoor het graag.

  Bent u tevreden? Vertel het anderen! 
Heeft u klachten? Vertel het mij!