XC Beauty

 

Mrs. LashLift - Lash Volume Lift


De Mrs. Lashlift is een geweldige treatment en een echte toevoeging aan je salon.Deze wimperlift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collagen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland!Klanten zullen keer op keer zeer tevreden zijn met het resultaat welke maar liefst 6 tot 8 weken zichtbaar is! 

Tijdens de workshop krijg je uitleg over de producten en voeren we de behandeling uit op een door jou mee gebracht model.

Let op: Je dient zelf een model mee te nemen.

Voordelen van een Lash Volume Lift

Blijft tot wel 6 weken zichtbaar 
Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar 
Geen wimper krultang meer nodig 
Meer oogopslag, de ogen lijken groter 
Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen 
Geen verder onderhoud nodig 
Voelt licht en natuurlijk aan 
Niet schadelijk voor de eigen wimpers 
Kan de wimpers tevens kleuren d.m.v. het verven van de wimpers 

Kosten Allround training

De kosten van de allround lashlift training bedragen € 299,- excl. btw. Dit is inclusief het uitgebreide starterspakket t.w.v. € 199,-.

Praktijk

De training bestaat uit 3 uur waarin de theorie en praktijk behandeld worden. De tijdsduur van de workshop is ca. 75 minuten.

Kosten Workshop

Voor de workshop Mrs. LashLift (uitsluitend op vertoon van eerder behaald certificaat LVL) betaal je uitsluitend de kosten van het starterpakket van 199,00 excl. BTW. 


Producten Mrs. LashLift

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkeld met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009. 

Over Mrs. LashLift

Met deze revolutionaire Lash Lift treatment met maximaal 17 minuten aan inwerktijd is het mogelijk je klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het gebruik van een wimper krultang wordt hiermee overbodig. Lash lifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers.Opbellen
Info