Verzorging:

Voor gel nagels en acryl nagels geldt een andere verzorging dan voor gewone nagels.

Uitgroei van kunstnagels:

Doordat je natuurlijke nagels gewoon doorgroeien wordt na verloop van tijd een uitgroei randje zichtbaar. Deze rand geeft een onverzorgde indruk. Je kunt deze rand het beste glad maken met een nagelblok of vijl. Maar nog beter is het om even een afspraak te maken met de nagelstyliste om je nagels weer op een professionele manier bij te laten werken.

Lengte van de kunstnagels:

 

Kunstnagels kun je korter maken door ze te vijlen. Er zijn speciale vijlen voor kunstnagels, deze zijn wat grover dan vijlen voor natuurlijke nagels. Een fijnere vijl gebruikt  je als afsluiting om haakjes aan je nagels te voorkomen. Gebruik geen schaartje of knipper, door de druk kan de kunstnagel geheel of gedeeltelijk loslaten of inscheuren.

Gebruik  absoluut geen nagellak remover met aceton, dit tast de kunstnagel aan.

 

Het verwijderen van kunstnagels:

 

Probeer dit nooit zelf,  hiermee beschadig je de nagels enorm. Wanneer je de nagel losweekt in aceton brengt dit ook erg grote schade toe aan je nagel en worden je eigen nagels er poreus en raken in een zeer slechte conditie. 

Laat je nagelstyliste dit op een professionele manier doen.

 

 

Verzorg je handen en je nagels goed. Maak je nagels schoon met een zacht nagelborsteltje en door ze een keer per dag in te masseren met een handcrème en de nagelriemen met  een nagelolie blijven je nagels heel lang mooi en ja handen lekker zacht. De handcrème is voor 

€ 5,95 te koop en de nagelolie is voor € 4,95 te koop in de salon.