Wimpers

Volume wimpers

Bij de volume wimpers worden er meerdere ultra dunne haartjes op 1 natuurlijke wimper geplaatst, waardoor je een nog voller effect krijgt. Volume wimpers zijn voller, zachter en lichter waardoor je er nog langer plezier van kan hebben als bij One by One wimpers. Hou je van mega volle wimpers? Dan bieden wij ook de mega volume aan!  

De afgelopen tijd zijn wimperextensions erg populair geworden. Niet alleen omdat het een mooie volle blik geeft, maar ook omdat het super handig is. Voor in het dagelijks leven als je vroeg je bed uit moet zie je er in de ochtend al goed uit, de wimpers even door borstelen en je bent weer klaar voor een nieuwe dag! Ook voor op vakantie kun je gewoon zwemmen zonder dat je last heb van doorgelopen mascara.  

De one by one wimpers worden haartje voor haartje op de eigen wimpers geplaatst. Met een klein beetje lijm worden de extension op de eigen wimper geplakt met een hechtingsduur van 3 tot 4 weken. Ze vallen gelijk met het wimpertje waar ze aan vast zitten uit, dus na een week of 3-4 is het weer tijd voor een refill.  

Ik werk met het merk Blink. De haartjes die ik gebruik zijn van zijde, lichtgewicht en heel erg zacht. Zelf kun je een lengte, krul en dikte uitzoeken op advies van mij. Voor de one by one behandeling kost het zetten van een nieuwe set ongeveer  1 uur tot  1,5 uur afhankelijk van hoeveel wimpers iemand heeft. Refill ongeveer 45 minuten. Bij een refill worden de haartjes die uit gegroeid zijn eraf gehaald en op de nieuwe wimpers worden nieuwe extensions  geplaatst.

Na de behandeling mogen de wimpers de eerste zes uur niet nat worden. De eerste twee dagen liever geen sauna bezoek en gebruik ook geen olie om je ogen te reinigen, dat breekt namelijk de lijm af.  

  NIEUW 

Te koop in de salon  voor €17,95

 

 

🌸 Reinigt make-up.

🌸  Beschadigt de lijm van wimper- en wenkbrauw extensions niet.

🌸  Bevat GEEN natrium laurylethersulfaat (NLES) wat een uitdrogend          effect op de huid voorkomt

🌸  Bevat 4 natuurlijke ingrediënten: Rose Pelargonium, Aloë Vera,  Citrus en Tea Tree extract

🌸  Is zeer zacht voor de ogen

🌸  Zeer zuinig in gebruik

🌸  Inhoud: 50 ml